U novu godinu sa novim ciljevima!

U novu godinu sa novim ciljevima!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nalazimo se na kraju 2010. godine!

Iskreno se nadam da ste svi ovu godinu iskoristili da napredujete u različitim sferama svog života, više ljubavi i zadovoljstva pružite ljudima oko sebe, ostvarite ciljeve i svoj život učinite kvalitetnijim!

Za mene, ovo je bila najuzbudljivija godina do sada!

Naučio sam dosta, pomerio sam sopstvene granice u različitim aspektima života i spreman sam da ovoj godini kažem “Hvala na svemu!”, s’ radošću.

Često osvrtanje na ciljeve, koje sam definisao i zapisao na početku ove godine, omogućilo mi je fokus i energiju da istrajem u nameri da ih ostvarim. Istina, nisam ostvario sve ciljeve, i o tome ću pisati u naredom tekstu, ali, zapravo, sve je ispalo mnogo bolje nego što sam zamislio!

Budući da je nova godina pred nama, želim da te podsetim koliko je bitno svoje ciljeve precizno definisati i zapisati.

O tome sam već pisao, i više možeš pročitati u tekstu “Kako da definišete svoje ciljeve i postignete više u sledećoj godini“.

Pročitaj tekst pažljivo, razmisli i prioni na posao. Kao što sam već pisao, nema tu mnogo mudrosti! Ponekad je potrebno sebe forsirati i izaći iz zone komfora. Jednostavno je. Ali nije lako. Ipak, verujem da možeš. Na kraju krajeva, granice su tamo gde ih ti postaviš, zar ne? ;)

Smatram da ovaj podsetnik može biti od velike koristi i tvojim prijateljima.
Svi imamo želje, ali ne znamo svi kako da ih ostvarimo.

Podeli ove informacije sa svojim prijateljima, i neka bar to bude tvoj poklon njima za 2011.

A sad, akcija! ;)

Komentari

comments

One thought on “U novu godinu sa novim ciljevima!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>