Novogodišnja radost

U ovom trenutku osećam se veoma radosno i inspirisan sam da podelim par reči sa vama! Nekoliko sati nas deli od nove godine, i prosto nisam siguran da li sam vise uzbuđen zbog svega sto predstoji u sledećoj godini ili na neki način pomalo tužan što se završava najbolja godina mog života.

Iz ove perspektive, sada kada je sve završeno u 2010. prosto mi je teško da kažem da sam imao padove tokom godine. Teško mi je jer shvatam njihovu vrednost. Svaki pad bio je vredna lekcija i podsetnik da treba više da cenim ono sto sam do tog trenutka postao, učinio i stvorio. Ti padovi su učinili da budem više prisutan, više posvećen, fokusiraniji, jasniji. Da bolje definišem stvari koje želim, i vizualizujem svoju novu stvarnost.

Sve što se događalo tokom ove godine bilo je usmereno ka tome da postanem bolja verzija sebe. To je proces koji i dalje traje, jer moja vizija neprekidno evoluira kroz kontraste koje mi ovaj život pruža.

Ulozen trud učinio je da postanem otporniji na neuspeh – iako neuspeh ne postoji, pisaću o tome. Zato, na neki način, moram priznati, s izvesnom dozom nestrpljenja očekujem sledeći niz kontrasta koje će mi ponuditi nova godina, jer znam da će svaki događaj biti neprocenjiva lekcija ukoliko budem mogao da je prihvatim.

Osećam radost i nestrpljenje zbog svega što predstoji, jer znam da će sve biti savršeno. To znam jer ja kreiram moju stvarnost, i zelim da isto učinite za sebe sledeće godine.

Sanjajte više!
Samo vi možete da odsanjate svoje snove do kraja.

U 2011. godini želim vam inspiraciju, volju da postanete sledeća verzija sebe, i snagu da istrajete u svojim namerama.

Srdačno,
Goran Bajazetov

Komentari

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>